واحد ارتباطات مردمی مجمع جهانی قرآن در ساختمان موزه ملی قرآن کریم فعال شد و این پس همه اعضای مجمع جهانی قرآن می توانند ملاقات حضوری و مکاتبات پستی و ایمیل با مسولین مجمع جهانی قرآن داشته باشند و همچنین بطور رایگان از موزه ملی قرآن کریم بازدید نمایند.
موقعیت جغرافیایی واحد ارتباطات مردمی مجمع جهانی قرآن بسیار ویژه است، به گونهای که از شمال به خیابان پاستور و نهاد ریاست جمهوری، از شرق به خیابان ولیعصر، از غرب به خیابان فلسطین و از جنوب به خیابان امام خمینی راه دارد
ایمیل : Dr@waqe.ir
موزه ملی قرآن کریم موزهای تخصصی در زمینه شناساندن نسخههای خطی و آثار هنری قرآنی است که در تهران در تقاطع خیابان امام خمینی (خیابان سپه) با خیابان ولیعصر جای گرفتهاست.
ساختمان موزه ملی قرآن در دو بازه زمانی پیش و پس و بعد از انقلاب ۱۳۵۷ طراحی و ساخته شدهاست.کارفرما مرحله نخست دفتر مخصوص فرح دیبا بود. ساخت این مجموعه در سال ۱۳۵۴ با عنوان فرهنگسرا در کنار کاخ مرمر و کاخ سنا (ساختمان مجلس خبرگان کنونی) و در ۱۴ متر زیر زمین و در سه طبقه با مساحت ۱۰ هزار مترمربع آغاز شد که تا زمان انقلاب ۱۳۵۷، ۲۵ درصد کار ساخت انجام شد و پس از یک وقفه ۱۶ ساله، در سال ۱۳۷۳ ساخت آن به دستور حسن حبیبی معاون رئیسجمهور وقت دنبال گرفته شد و پس از ساخت و تحویل میراث فرهنگی شد.
از سه طبقه موزه، طبقه منفی یک و دو به نمایش نسخ خطی قرآن کریم، کتب ادعیه و موضوعات دیگر که منشعب از علوم قرآنی است اختصاص دارد. در جهتهای کناری هر طبقه گالریها و نگارخانههای زیبایی جای دارد که گاه برای نمایشگاههای جنبی و گاه به عنوان مکمل آثار موزهای از آنها بهرهگیری میشود. همچنین در این گالریها تابلوهای هنری، طراحی، خوشنویسی و نگارگری هنرمندان معاصر به نمایش گذاشته میشود.
آثار موجود پیرامون سه محور هستند که عبارتند از: آثار تاریخی فرهنگی مثل نسخ خطی، چاپ سنگی قرآن کریم، مرقعات، کتب ادعیه، طومارها و سایر آثاری که موضوعشان به نوعی با قرآن مرتبط است. دسته دوم آثار، مربوط به آثار خوشنویسان و هنرمندان معاصر مثل استاد امیرخانی میشود. محور سوم آثار موجود هم مربوط به اشیاء مثل سکه، ظروف، جعبه، قلمدان و نظایر اینها میشود. این اشیاء هم هرکدام به نوعی با مضامین قرآنی ارتباط دارند و اکثر آنها متعلق به کاتبین و هنرمندان شناخته شده جهانی مثل میرعلی هروی، محمدابراهیم قمی، عبدالقادر حسینی و امسلمه دختر فتحعلی شاه قاجار است